Nutrimetics

Nutrimetics is een bedrijf dat sinds 1958, natuurlijke huidverzorging en cosmetica maakt, welke niet op dieren wordt getest.

Onze producten zijn in 12 landen over de hele wereld verkrijgbaar.  In Australië, Nieuw-Zeeland en Maleisië zijn we marktleider, hetgeen betekent dat de meeste gebruikte en verkochte huidverzorgingproduct van Nutrimetics zijn. Deze positie is bereikt zonder ooit geadverteerd te hebben!

 

Hoe werkt Nutrimetics?

Omdat we willen dat onze producten díe aandacht krijgen die ze verdienen, worden ze niet in winkels verkocht maar alleen via onafhankelijke zelfstandige adviseuses. De adviseuses krijgen een opleiding bij Nutrimetics en weten precies hoe ze met de producten kunnen werken, hoe ze gezichtsbehandelingen geven en welk product voor welke huid geschikt is. Vakkundig en professioneel! De adviseuse komt in de regel bij de mensen thuis, waar de gastvrouw en haar maximaal 6 gasten een persoonlijk huidadvies krijgen en, ook niet onbelangrijk, een ontspannende avond beleven! Een fantastische manier van kennismaken met een uniek product.