Verhage fruit

De sapbar

Het moderne fruitteeltbedrijf van de familie Verhage is een bedrijf wat je niet kan missen wanneer je over de Oosterringweg rijdt. De kolossale appel die aan de weg staat nodigt uit om het bedrijf te bezoeken.

Verhage Fruit is een familiebedrijf. Opa en oma Verhage begonnen in 1950 het bedrijf op de voormalige zeebodem. In de jaren zestig starten zij al de huisverkoop, zoons Bert en Piet bouwden dit verder uit en hún zoons Peter en Bert  geven er momenteel weer een moderne invulling aan. De boerderijwinkel is namelijk eind 2014 drastisch verbouwd. Hierna behoort deze tot de mooiste van Nederland.

In de boerderijwinkel zijn producten te koop van de eigen boerderij en van boerderijen uit de omgeving. Ook is er een slijterij in de winkel aanwezig

Het fruitteeltbedrijf omvat een 24 ha. Hierop worden diverse soorten appels, peren en kersen verbouwd. De afzet hiervan is geheel in eigen handen.

Uniek in Nederland is de destilleerderij van de familie Verhage, waarin ze hun eigen appels, peren en kersen in een koperen ketel omtoveren tot een aromatische borrel.

Tijdens het event staan wij er met onze Sappenbar voor de kinderen en schenken we eigen gemaakte likeuren en destillaten voor 18+

 

ACTIE: Onze eigen Appl'eau, een appel-dessertwijn tijdens de Winterse sfeerdagen € 7,95 ipv € 9,95